Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Το γνωστό σήριαλ: ''Οι δήμαρχοι και τα σκουπίδια''



   

 Παρακολουθείστε ΕΔΩ  τι είπε ο Χ. Κασίμης στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων στους δημοσιογράφους.  Περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία  σύντομα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προβάλλεται συνεχώς αυτές τις ημέρες και μάλιστα από το πλέον οικολογικό τοπικό κανάλι, συνέντευξη δύο επιστημόνων Δ. Τασιός και Ευστρ. Καλογήρου που αμφότεροι ανήκουν στο "Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων". Θέμα η προώθηση της καύσης ως μοναδική λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων και στην Κορινθία. Πρώτα μας είπαν πως τα δέματα που φτιάχνει ο δεματοποιητής πάνε μόνο για καύση και συνεχάρησαν τους δημάρχους για αυτό. Στο τέλος δήλωσαν ότι δεν έχουν κανένα προσωπικό σχετικό συμφέρον, αλλά εκφράζουν επιστημονικές απόψεις. Παρέλειψαν να προσθέσουν ότι βασικός χορηγός του Συμβουλίου τους είναι η γνωστή εταιρεία POLYECO, που έχει κάνει αίτηση για καύση βιομάζας στα Αθίκια.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι. Πώς βρέθηκαν στο οικολογικό κανάλι της Κορινθίας? Ποιος τους έφερε εκεί? Ο ευρών αμοιφθήσεται! Θα συνεχίσω...