Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών με τον δήμαρχο ΄Ασσου-Λεχαίου κ. Χ.Καμπούρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων με τον δήμαρχο Άσσου- Λεχαίου
κ. Χαράλαμπο Καμπούρη


Στα πλαίσια των θεσμικών συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η Κίνηση Πολιτών με τους αυτοδιοικητικούς του νέου διευρυμένου Δήμου Κορινθίων , τετραμελής αντιπροσωπεία επισκέφθηκε σήμερα το δημοτικό κατάστημα Άσσου- Λεχαίου.
Στη διάρκεια της δίωρης συνάντησης ο δήμαρχος ‘Ασσου-Λεχαίου ο κ. Χ.Καμπούρης ενημέρωσε λεπτομερώς την αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών για την σημερινή κατάσταση του δήμου που διοικεί.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Καμπούρης αναφέρθηκε στο εκπονούμενο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου,στους υφιστάμενους οργανισμούς, στα κοινωνικά προγράμματα, στο στελεχιακό δυναμικό και στους μόνιμους υπαλλήλους των υπηρεσιών, στην απορρόφηση των έργων, στην οικονομική κατάσταση και τον προϋπολογισμό του δήμου και στην πολιτιστική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα του δήμου ‘Ασσου-Λεχαίου που ελπίζει να επιλυθούν με την συνένωση των δήμων όπως στο θέμα των απορριμμάτων, στην οργάνωση της ανακύκλωσης, στην ύδρευση, στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Π.Ε.Ο και στη διάβρωση των ακτών.

Ο κ. Καμπούρης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εφαρμογή του σχεδίου‘’Καλλικράτης’’ με την παρατήρηση ότι χρειάζεται έγκαιρη προετοιμασία των υπό συνένωση δήμων για την νέα εποχή, μη επιτρέποντας στην προεκλογική περίοδο να συμπαρασύρει την ουσία, που είναι και θα πρέπει παραμείνει η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Η Κίνηση Πολιτών θα συνεχίσει της θεσμικές επαφές και με τους υπόλοιπους δήμους θέλοντας έτσι να έχει πλήρη και σαφή εικόνα για τα προβλήματα, τις προοπτικές και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του νέου διευρυμένου Δήμου Κορινθίων.

Το Γραφείο Τύπου της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: