Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Θέτουμε ερωτήσεις. Αναμένουμε απαντήσεις


Τα περασμένα χρόνια ουδέποτε πήραμε απαντήσεις σε πρωτοκολλημένα έγγραφα ερωτήματά μας προς την δημοτική αρχή του κ. Πνευματικού. Σήμερα θέτουμε δημόσια μερικά ερωτήματα και αναμένουμε δημόσιες απαντήσεις για να γνωρίζουν οι δημότες την αλήθεια:


Ο κ. Χ. Ντιγκιρλάκης είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος της   Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής του Δήμου και εταίρος σε Ομόρρυθμο Εταιρεία απολυμάνσεων-μυοκτονιών.

Ερωτάται ο ίδιος, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Μαλατέστα:

α) Πόσες και ποιες αναθέσεις για απολυμάνσεις σχολείων έγιναν στην εταιρεία του κ. Ντιγκιρλάκη ή στον εταίρο του από το 2007 μέχρι το 2010, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ή του ιδίου του Δημάρχου;



β) Πόσες και ποιες αναθέσεις έγιναν στην ίδια εταιρεία ή στον εταίρο του κ. Ντιγκιρλάκη από τον Οργανισμό Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κορινθίων για το διάστημα 2007-2010 για τις απολυμάνσεις παιδικών ή βρεφονηπιακών σταθμών;

Περιμένουμε άμεσα σαφείς απαντήσεις με στοιχεία.



Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση. Ζητήσατε σαφείς απαντήσεις με στοιχεία. Εσείς τι στοιχεία παρουσιάσατε;

Μέχρι στιγμής κινείστε στο νομικό επίπεδο της συκοφάντησης.

ΓΠ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι έχεις να πείς ΓΠ ;