Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων με τον δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σωκράτη Τόγια




Δελτίο Τύπου



Κόρινθος, 21/6/2010


Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων, αποτελούμενη από τους κ.κ Βάννα Γούμενου, Χαράλαμπο Κασίμη, Βασίλη Μιχαλόπουλο και Μάγια Φουριώτη, επισκέφθηκε το δήμο Σαρωνικού στα πλαίσια των προγραμματισμένων θεσμικών επαφών της παράταξης.

Ο κ. Τόγιας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για το έργο της δημοτικής του αρχής, τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της θητείας του, τη δομή του δήμου Σαρωνικού και των οργανισμών του όπως για τα έργα άμεσης προτεραιότητας που πρέπει να εκτελεσθούν.

Στην συνέχεια ο κ. Τόγιας επεσήμανε πως η πρώτη προτεραιότητα του δήμου είναι το νερό, που δεν είναι της ίδιας ποιότητας σε κάθε ένα από τα δημοτικά διαμερίσματα και δεν επαρκεί για όλους τους κατοίκους κυρίως το καλοκαίρι, το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων και την αναγκαιότητα λειτουργίας σταθμού βιολογικού καθαρισμού λυμάτων στην περιοχή.

Στο σημείο της αναφοράς στα απορρίμματα η αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών υπενθύμισε στον κ. Τόγια την πλήρη αντίθεση της παράταξης με την εγκατάσταση εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στη θέση Γκα, όπως αυτή εκφράστηκε και με τη συμμετοχή της Κίνησης Πολιτών στις κινητοποιήσεις των κατοίκων Αθικίων και Σολωμού.

Με την επίσκεψη στο δήμο Σαρωνικού ολοκληρώθηκε ο κύκλος θεσμικών επαφών που είχε προγραμματίσει η Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων.

Το Γραφείο Τύπου της Κίνησης Πολιτών δήμου Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: