Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Χωρίς νερό η Παραλία του Κόρφου

Οι κάτοικοι της παραλίας του Κόρφου μας ενημέρωσαν χτες πως επί τρεις μέρες (13-14-15 Αυγούστου) έμειναν χωρίς νερό. Ο Κόρφος χωρίζεται σε τρεις τομείς ως προς την υδροδότηση και
ο τομέας της παραλίας, που αυτές τις μέρες ,λόγω του Δεκαπενταύγουστου, συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες έμεινε χωρίς νερό.
Θα επιθυμούσαμε μια σχετική ενημέρωση από την δημοτική αρχή σχετικά με το πως προγραμματίζεται η υδροδότηση του δήμου Σολυγείας και πως ενημερώνωνται οι δημότες ώστε να λαμβάνουν τα μέτρα τους είτε για το νοικοκυριό τους, είτε για να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις που διατηρούν στην παραλία του Κόρφου. 
Ευκαιρίας δοθείσης , πιστεύουμε πως η  ισομερής υδροδότηση των οικισμών του νέου δήμου Κορίνθου, εκεί όπου υπάρχουν καταγεγραμμένα προβλήματα, θα πρέπει είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος της νέας δημοτικής αρχής.
Η Κίνηση Πολιτών έχει  κατ' επανάληψη αναδείξει την σπουδαιότητα της ενιαίας διαχείρισης των υδάτων για το νομό και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να εκλείψουν τα χρόνια προβλήματα των δήμων και η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: