Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Προς το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κορινθίων



Προς το Γραφείο Τύπου Δήμου Κορινθίων


Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση παραμένει info@kinisikorinthos.gr και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ουδέποτε έχουμε λάβει Δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής παρά το γεγονός ότι σας το έχουμε ζητήσει.
Επίσης θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα του δήμου Κορινθίων δεν ανήκει αποκλειστικά στο δήμαρχο και την παράταξή του αλλά σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Σας το είχαμε επισημάνει πολλές φορές στα 4 χρόνια και με διάφορους τρόπους ότι «θα γραφτεί για πάντα στα χρονικά της Κορίνθου ότι επί δημαρχίας Πνευματικού και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ....... κατασυκοφαντούνταν η Αντιπολίτευση και οι εφημερίδες, χωρίς δικαίωμα ανταπάντησης».

Επομένως, οφείλετε –έστω και το τελευταίο διάστημα της θητείας σας- να δημοσιεύετε τα δελτία Τύπου που λαμβάνετε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και συνεπώς θα έπρεπε να είχατε δημοσιεύσει τα πλέον των 45 δελτίων Τύπου που έχετε λάβει από την Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων.

Με τιμή

Το Γραφείο Τύπου της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ύφος δεν κερδίζει. Οι κινήσεις πολιτών χρειάζονται άλλο λόγο. Ο λόγος σας πρέπει να πάει πίσω μερικά χρόνια. Σα να μη πέρασε μία μέρα.

Είχα καιρό να σας γράψω.

Μία φίλη σας από τον χώρο των μέσων.