Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

''Οι δημοτικές εκλογές είναι μια πρόκληση για την Κίνηση Πολιτών''

 Ο Χαράλαμπος Κασίμης παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο κυρία Λιλή Μουζάκη που δημοσίευτηκε στο τεύχος 79 του περιοδικού ΜΑΖΙ
Παραθέτουμε το πρώτο απόσπασμα από αυτή τη συνέντευξη:

1. Είναι πρόκληση οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου για την Κίνηση Πολιτών με δεδομένη πλέον την διεύρυνση του Δήμου Κορινθίων;

Όντως είναι μια πρόκληση!

Γνωρίζουμε ότι έχουμε να καλύψουμε μεγαλύτερη απόσταση από τους άλλους συνδυασμούς, διότι αυτοί έχουν στη διάθεσή τους τούς μηχανισμούς που στηρίζουν και τα κόμματά τους, αλλά είμαστε αισιόδοξοι διότι όσο περνάει ο καιρός και ξετυλίγουμε την δράση μας σ’ αυτές τις περιοχές τα μηνύματα για την Κίνηση Πολιτών είναι όλο και πιο θετικά.

2. Σας φοβίζει αυτή η διεύρυνση, δεδομένου ότι στους νέους Δήμους δεν είστε ιδιαίτερα γνωστοί;


Δεν μας φοβίζει. Απλώς θα θέλαμε να είχαμε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή μας. Παρ’ όλα αυτά, μέσα από τη μεθοδική δουλειά και το πείσμα των στελεχών και των νέων φίλων της Κίνησης Πολιτών σε τρεις μήνες μπορέσαμε να κάνουμε γνωστή και τη δράση μας και την φυσιογνωμία μας και να φτάσουμε στο επίπεδο της αναγνώρισης και εκτίμησης που έχουμε ως παράταξη στον παλιό δήμο Κορινθίων. Αναπτύσσουμε μια δυναμική νίκης. Ας μην ξεχνάμε ότι ο παλιός δήμος πλησιάζει το 65% του εκλογικού σώματος. Και στο υπόλοιπο 35% τα καλά νέα για την Κίνηση φτάνουν γρήγορα!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

1 σχόλιο:

Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων είπε...

Αγαπητέ Φίλε,

Ευχαριστούμε θερμά για τις συμβουλές σας και θα τις λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν.Λυπούμαστε που δεν μπορούμε δημοσιεύσουμε το σχολιό σας.
Θέλουμε να προστατεύσουμε και εσάς και την παράταξη μας από τους κινδύνους που και εσείς υποννοείτε.