Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Οι εξορμήσεις της Κίνησης Πολιτών στην Τενέα- Ομιλία Χ. Κασίμη


                   Ο Χ. Κασίμης με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Τενέας


              Ευγενία Καλλιμάνη, Γιάννης Κατσιμπούλας, Καλλή Σελιώτη,  Γιάννης Ματζιώρος
                              
Καλλή Σελιώτη, Αγγελική Μπινιάρη, Γιάννης Ματζιώρος

Εξόρμηση στην Τενέα έκανε τις δύο τελευταίες μέρες η Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων με τον  υποψήφιο δήμαρχο Χ.Κασίμη.
Την Τρίτη επισκέφθηκαν το Στεφάνι και το Αγιονόρι, την Τετάρτη τον Άγιο Βασίλειο και την Πέμπτη την Κλένια,όπου μίλησαν με τους κατοίκους και μοίρασαν την εφημερίδα και το πρόγραμμα της Κίνησης Πολιτών.
Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία της παράταξης στο Χιλιομόδι, με την παρουσία πολλών φίλων και υποψηφίων της Κίνησης Πολιτών.
Ο Χ.Κασίμης  στην ομιλία του τόνισε την σημασία  της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης και ότι στην  κρίσιμη οικονομική κατάσταση χώρας  είναι αναγκαία η επιλογή προσώπων ικανών και καταρτισμένων για να οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες στην ΄προόδο και την ανάπτυξη.
Παρουσίασε  συνοπτικά τις βασικές θέσεις της Κίνησης Πολιτών για την ανάπτυξη της γεωργικής παραγωγής του νέου δήμου, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του δασικού πλούτου και πρωτίστως την προστασία της απασχόλησης.
'Ασκησε κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο  κ.Χ.Χασικίδη  για την  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος και για την μεταστροφή του από ανεξάρτητο υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές σε κομματικό υποψήφιο  το 2010.
Στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τους υποψήφιους του συνδυασμού στην Τενέα για τη μαχητικότητά τους  τονίζοντας ότι  αυτοί -που είναι στην πλειοψηφία νέοι άνθρωποι- θα  οικοδομήσουν ένα καλύτερο  μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: