Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

''Ν'ανθίσει ΄σαν γαρδένια''

Η κεντρική ομιλία του Χ. Κασίμη  στην Κόρινθο  Τρίτη 2 Νοεμβρίου  στις 8:30 μμ Εθνικής Αντιστάσεως 10-πεζόδρομος



Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010



Ν' ανθίσει σαν γαρδένια

Αυτή ήταν η φράση ενός συμπολίτη μας από το Σαρωνικό ενώ προσέφερε μια γλάστρα με γαρδένιες  στο Χαράλαμπου Κασίμη  στα Λουτρά αναφερόμενος στην Κίνηση Πολιτών.
Στην ομιλία του ο  υποψήφιος δήμαρχος της Κίνησης Πολιτών αναφέρθηκε στα επί μέρους προβλήματα της περιοχής της παραλίας του δήμου Σαρωνικού όπως το νερό, η χρήσεις γης, τα απορρίμματα και εξήγησε πως μπορεί να τα επιλύσει η Κίνηση Πολιτών σαν δημοτική αρχή.
''Δεν θα σας πούμε ψέμματα'' είπε ''τα ψέμματα μας έφεραν έως εδώ''
Για την επίλυση του προβλήματος του νερού  ανέφερε την αξιοποίηση των ιδιωτικών γεωτρήσεων με βάση τη νομοθεσία.
Για τα σκουπίδια τόνισε την ''άθλια'' εικόνα που επικρατεί στο δήμο Σαρωνικού και την ''εγκατάλειψη'' της ανακύκλωσης.
Στη συνέχεια ο Χ. Κασίμης αναφέρθηκε στο  πρόγραμμα της Κίνησης Πολιτών για την αξιοποίηση του δασικού πλούτου, την Κοινωνική Πολιτική και τον Εθελοντισμό.


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010



Πολύ καλά περιγράφει την ατμόσφαιρα της σημερινής εξόρμησης της Κίνησης Πολιτών στην Σολυγεία  (Αγγελόκαστρο, Σοφικό, Κόρφος )ο υποψήφιος της Κίνησης Πολιτών στο τοπικό συμβούλιο Κόρφου ΕΔΩ

Το απόγευμα η Κίνηση Πολιτών βρέθηκε στην Ποσειδωνία όπου ο Χ. Κασίμης  και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συνομίλησαν με τους κατοίκους και μοίρασαν έντυπο υλικό.
Ακολούθησε ομιλία  του υποψηφίου δημάρχου στην Καλλιθέα όπου  και ετέθηκαν πολλαπλά ερωτήματα από τους κατοίκους σε σχέση με το μέλλον της περιοχής και την παρούσα κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: