Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

H Κίνηση Πολιτών συγχαίρει...





"Η Κίνηση Πολιτών και ο υποψήφιος δήμαρχος Χ. Κασίμης συγχαίρουν τον κ. Α. Πνευματικό για την εκλογή του και εύχονται μια δημιουργική για τον νέο δήμο θητεία. Σε αυτή την κρίσιμη λόγω της οικονομικής κρίσης και της διοικητικής μεταρρύθμισης εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση περίοδο, η Κίνηση Πολιτών θα είναι παρούσα ώστε από την θέση της αντιπολίτευσης να συμβάλει με την δράση της, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στην κοινωνία, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην ανάπτυξη του τόπου μας".

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος σχολίου:
Η Ακινησία της Κίνησης!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Β΄ΓΥΡΟΣ
-------------------------------
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ:968 ΨΗΦΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ Α' ΓΥΡΟ
ΓΙΩΤΗΣ: 903 ΨΗΦΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ Α' ΓΥΡΟ
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Α'ΓΥΡΟΣ: 4618 ΨΗΦΟΙ
που πήγαν στο Β' γύρο;

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ(ΤΕΩΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ) Β' ΓΥΡΟΣ
--------------------------
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: 523 ΨΗΦΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ Α' ΓΥΡΟ
ΓΙΩΤΗΣ: 201 ΨΗΦΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ Α' ΓΥΡΟ
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Α' ΓΥΡΟΣ:3107 ΨΗΦΟΙ
Που πήγαν στο Β΄γύρο;

Η ίδια περίπου κατάσταση καταγράφεται και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ χωρίς καμμία απολύτως αμφισβήτηση:
Αποδεικνύεται ότι οι ψηφοφόροι της Κίνησης, ορμώμενοι και από την γνωστή ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας περί μη στήριξης κανενός και ψήφου κατά συνείδηση, στρογγυλοκάθησαν επί του καναπέως τους τη δεύτερη Κυριακή ψηφίζοντας μαζικά αποχή! Επίσης αποδεικνύεται ότι δυστυχώς ο πολυδιαφημισμένος θυελλώδης έρωτας της Κίνησης με τον Γιώτη δεν ήταν παρά απλά και μόνον ένας μύθος και ατέλειωτες πομφόλυγες δηλ. φούσκες!!!
Η ..Ακινησία της Κίνησης σε όλο της το μεγαλείο!!!
Η Κίνηση τελικά με την αδράνεια και αποχή της στον Β΄γύρο κουβάλησε νερό στο μύλο του Πνευματικού!
Καμμία απολύτως ουσιαστική στήριξη στον Γιώτη(ο οποίος φυσικά έχει και αυτός τις τεράστιες δικές του ευθύνες για το τελικό αποτέλεσμα)!
Που είναι εκείνο το ορμητικό ρεύμα, εκείνο το περίφημο και πολυδιαφημισμένο "αντι-Πνευματικό" μπλόκ της κοινωνίας των πολιτών που θα μιλούσε στις εκλογές και που τόσο έντονα διατυμπάνιζε με στόμφο εδώ και καιρό η Κίνηση αλλά και ο Γιώτης;
Κύριοι της Κίνησης λουστείτε τώρα τον Πνευματικό για άλλα 4 χρόνια και μην βγάλετε "κιχ" για ότι και αν κάνει! Δεν νομιμοποιήστε πλέον να τον αμφισβητήσετε από δω και πέρα γιατί με τη συνειδητή σας μαζική αποχή από τον δεύτερο γύρο φροντίσατε για την άνετη και σαρωτική επανεκλογή του χωρίς επαναλαμβάνω να μπαίνουν στην άκρη και οι τεράστιες ευθύνες του Γιώτη για το αποτέλεσμα!
Θυμηθείτε μόνο ότι από δω και πέρα κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να φωνάξετε και να επαναστατήσετε εναντίον του(εσείς αλλά και ο Γιώτης) αυτός θα σας υπενθυμίζει με στόμφο και έπαρση το 57,6% του Β' γύρου!Και καλά θα κάνει βέβαια ο άνθρωπος γιατί θα έχει δίκιο! Άλλωστε ποιός μπορεί να αμφισβητήσει το ψυχρό αλλά δίκαιο νούμερο του αποτελέσματος;
Κύριοι της Κίνησης δυστυχώς με απογοητεύσατε πλήρως με τη συμπεριφορά και στάση σας!
Καληνύχτα σας!

Ένας "κοψοχέρης" ψηφοφόρος σας του Α' γύρου που τελικά έμεινε μόνος αγκαλιά με το όνειρό του

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "κοψοχέρη",
κόβω το χέρι μου ότι είσαι ένας από τους γνωστούς ΝΔ-δίαιτους της πόλης μας.
Έχεις σκεφτεί να παραδεχτείς ότι οι οπαδοί της Κίνησης μπορεί τελικά να προτιμούν τον Πνευματικό από το Γιώτη;
Να μάθεις να σέβεσαι την πλειοψηφία και την ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων της Κίνησης.
Μην μας κατηγορείς για ακινησία, γιατί αυτή χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια τις κομματικές παρατάξεις, και ειδικά την ΝΔ. Ενώ η κινητικότητα χαρακτηρίζει την Κίνηση εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια, και θα συνεχίσει όσο υπάρχουν ενεργοί πολίτες με όραμα και όρεξη.
Όσο και αν το παλέψατε, εμείς δεν γίναμε και δεν θα γίνουμε ποτέ στρατιωτάκια κανενός. Θα κρίνουμε και θα αποφασίζουμε πάντα ελεύθεροι και ανεπηρρέαστοι.
Μπορείς να συνεχίσεις να κοιμάσαι με τη σημαία της ΝΔ για σεντόνι και αγκαλιά με τα μπλε όνειρά σου.
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Οταν τα στελέχη της Κίνησης Πολιτών τρέχουν σα σκυλάκια πίσω από το Δέδε τι περιμένετε; Μας χορτάσατε ανεξαρτησία. Στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε ότι κάνατε εσείς στο Γιώτη. Πουλήσατε τη πόλη για μη θίξετε την ανεξαρτησία σας.

Καληνύχτα Κίνηση και κ. Κασίμη

Ανώνυμος είπε...

Για τις κουταμάρες που γραφετε η απαντηση από το Ξυλόκαστρο.Τα ίδια λένε και εκεί.'Οποιος χάνει δεν φταίει.Φταίνε οι άλλοι.

http://armoniki.blogspot.com/2010/11/blog-post_15.html

Ξυπνήστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα η Κίνηση και ο Γιώτης πήραν το 50% +1 από την πρώτη Κυριακή !
Γιατί είναι η μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο ; Μα επειδή και το κόμμα του κ. Γιώτη στηρίζει την καλπονοθευτική εκλογική νομοθεσία.
Όσο για την δουλειά που θα έκανε η παράταξη του κ. Γιώτη στον Δήμο , σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είχε ούτε 100 ανθρώπους της πρόθυμους να διαθέσουν μια μέρα τους ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Ανώνυμος είπε...

Κε Κοψοχέρη,
πως αποκλείετε ότι ένα μέρος των ψηφοφόρων της Κίνησης (σαν εσάς π.χ.) ψήφισε τον Γιώτη αλλά δεν τον ψήφισαν οι δικοί του ψηφοφόροι της 1ης Κυριακής , επειδή δεν θα ήταν σε εκλόγιμη θέση ο δικός τους υποψήφιος , ακόμη και εάν κέρδιζε ο Γιώτης;
Μάλλον βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα εν θερμώ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί συγχαίρετε τον νικητή ενός ανέντιμου και άνισου προεκλογικού αγώνα που νίκησε αποκλειστικά λόγω του εκλογικού συστήματος σβούρα πάρτα-όλα και του πρωθυπουργικού εκβιασμού;

Ανώνυμος είπε...

συγχαριτηρια!! ποτε θα το γιορτασουμε?
λαίδα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμη συζήτηση μεταξύ φανατικών της Κίνησης και αμετανόητων δεξιών.

Σας είχε πάρει χαμπάρι ο κόσμος και έπραξε ανάλογα.

Μαρία