Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Διόρθωση αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο Κορίνθου για την δημοτική κοινότητα Γαλατακίου


Με απόφασή του της 13ης Δεκεμβρίου 2010 (Αρ. 58/2010) το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου προέβη σε αυτεπάγγελτη διόρθωση της υπ’ αριθμ. 53/2010 απόφασής του σχετικά με την ανακήρυξη των συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων.
Σύμφωνα με την απόφαση, « διατάσσει τη διόρθωση της υπ’ αριθμ. 53/2010 απόφασης του δικαστηρίου τούτου, που εκδόθηκε κατά τη διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας, και συγκεκριμένα α) του φύλλου 13ου (2η σελίδα) του σκεπτικού όσον αφορά στον αριθμό των σταυρών που έλαβε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική κοινότητα Γαλατακίου, Αλτόγλου Μαρία του Λεωνίδα από το εσφαλμένο αναγραφόμενο 23 στο ορθό 90 και β) του φύλλου 30ου (2η σελίδα) του διατακτικού όσον αφορά στη σειρά ανακήρυξης των αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων στη δημοτική κοινότητα Γαλατακίου του συνδυασμού ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ από το εσφαλμένο 1) Ζερβού Παγώνα (Πέγκυ) του Νικολάου, 2) Αλτόγλου Μαρία του Λεωνίδα, 3) Ψωμιάδης Γρηγόριος του Παναγιώτου και 4) Ηλίας Θεόδωρος του Στυλιανού, στο ορθό 1) Αλτόγλου Μαρία του Λεωνίδα, 2) Ζερβού Παγώνα (Πέγκυ) του Νικολάου, 3) Ψωμιάδης Γρηγόριος του Παναγιώτου και 4) Ηλίας Θεόδωρος του Στυλιανού».
Έτσι, μετά την διόρθωση αυτή, η δημοτική σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Γαλατακίου που εκλέγεται με την Κίνηση Πολιτών είναι η Ρούσση-Σταματίου Παναγιώτα (με 96 ψήφους) και αναπληρωματική η Αλτόγλου Μαρία (με 90 ψήφους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: