Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Σε αυτή την επιστολή ζητάμε να μας απαντήσει η δημοτική αρχή


Σαν απάντηση στο ανώνυμο σχόλιο της προηγούμενης ανάρτησης που αναφέρει

''Γιατί πρέπει να σας απαντήσει κύριοι ; Σε λίγες ημέρες, στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορείτε να ρωτήσετε. Ελπίζουμε να μη λείπει πάλι ο κ. Κασίμης. '' αποσαφηνίζουμε ποια απάντηση περιμένουμε απότην δημοτική αρχή.

Ξαναδιαβάστε προήγούμενη ανάρτησή μας ΕΔΩ




Προς το Δήμαρχο Κορινθίων

κ. Α. Πνευματικό

Κοινοποίηση:1. Πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Κορινθίων κ. Ν. Σταυρέλη

2.Επικεφαλής «Ένωσης Κορινθίων κ. Π. Λουζιώτη

3. Επικεφαλής «Πόλης Μπροστά» κ. Κ. Γιώτη

4. Περιφέρεια Πελοποννήσου, Διεύθυνση Τ.Α. και ΔιοίκησηςΝομού ΚορινθίαςΚόρινθος,



5 Μαρτίου 2009

Κύριε Δήμαρχε,



Με τις αποφάσεις 194 του 2008 (απόσπασμα πρακτικού 9/15-07-08) και 2 του 2009 (απόσπασμα πρακτικού 17/12-01-09) το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων όρισε, για τα έτη 2008 και 2009-2010 αντίστοιχα, τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορινθίων, το οποίο συστάθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 201 του 2001 όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ 15/2004.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορινθίων είναι ως γνωστόν Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας και σύμφωνα με το άρθρο 240 ≠ 1 Ν. 3463/2006 Πρόεδρός του καθίσταται αυτοδίκαια ο Δήμαρχος Κορινθίων.


Κύριε Δήμαρχε,


Παρά τον ορισμό του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και παρά τις σαφείς και επαναλαμβανόμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις συνεδριάσεις της 15-07-08, 12-01-09 και 11-02-09 για την «...άμεση έναρξη λειτουργίας του δημοτικού λιμενικού ταμείου...» (απόσπασμα αποφάσεων 194, 9/15-07-08 και 86, 4/11-02-09), αυτό δεν έχει μέχρι σήμερα συγκληθεί σε σώμα με ευθύνη σας, που προκύπτει τόσο από το γεγονός ότι είστε Πρόεδρος αυτού του Ν.Π.Δ.Δ. όσο και από το γεγονός ότι ως Δήμαρχος έχετε την υποχρέωση να εκτελείτε τις αποφάσεις του Δ.Σ. του Δήμου.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλώ όπως συγκαλέσετε άμεσα σε σώμα το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορινθίων και εκτελέσετε τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Με τιμή,


Χ. Κασίμης


Δημοτικός ΣύμβουλοςΚίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να πάρετε απάντηση, θα κάνουμε βόλτες στα μπαζώματα. Το χάσατε το παιχνίδι παιδιά. Αφήστε το δήμαρχο να φτιάξει κανά έργο. Οχι τέτοια μικροψυχία. Οτι κάνει ο Πνευματικός το βρίσκετε στραβό. Βοηθήστε λίγο το δήμο. Αμα ομορφήνει η πόλη θα δουλέψουν τα μαγαζιά.

Γιάννης Π. Κατάστημα Κέντρο

Β.ΑΝ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Kύριε Γιάννη Π.,
μάλλον δεν καταλάβατε την θέση της Κίνησης Πολιτών.
Εμείς διαμαρτυρηθήκαμε για την καθυστέρηση στην απόδοση της πλατείας του Φλοίσβου στο κοινό,για την καθυστέρηση στην έγκριση του ΓΠΣ,
για την χαμηλή απορρόφηση των πιστώσεων του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.
Ειδικότερα για τα μπαζώματα η ΚΙΝΗΣΗ έχει ψηφίσει υπέρ της προτεινόμενης από το σχέδιο πόλης διαμόρφωσης του παραλιακού μετώπου που περιλαμβάνει και την ανάπτυξη των μπαζωμάτων και του έμπροσθεν θαλάσσιου μετώπου για χρήσεις αναψυχής , αθλοπαιδιών,ναυταθλητισμού, μαρίνας.
Εμείς προτείναμε την ,μέσω της ΑΜΕΣΗΣ ενεργοποίησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης λιμένος , χωρίς δυνατότητα επέμβασης του ,αναρμόδιου πλέον, Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου.
Εάν ο τρόπος εκτέλεσης έργων του Δημάρχου τον εκθέτει σε διακοπές εργασιών και αυτόφωρα (που σε καμία περίπτωση δεν προήλθαν από εμάς)μην κατηγορείτε αδίκως την ΚΙΝΗΣΗ.