Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α προς το Δήμαρχο Α. Πνευματικό


 


  Πατήστε πάνω στις εικόνες για καλύτερη ανάγνωση

Αυτή  είναι η καταγγελία  του Σύλλογου Εργαζομενων ΟΤΑ Ν.Κορινθίας, που κοινοποιήθηκε χθες σε όλους τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων.

Είναι μια καταγγελία που επιβεβαιώνει πλήρως την Κίνηση Πολιτών και όσες ενέργειες έκανε μέχρι τώρα για την ανάδειξη του θέματος.
Ο Χ. Κασίμης και ο Κ. Γιώτης  προσέφυγαν στη  Δ/ση  Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Κορινθίας  στις  22/12/08 κατά της παράνομης  απόφασης  του δημοτικού συμβουλίου  19/382/11-12-2008 να ρυθμιστούν τα χρέη του επιχειρηματία με δεδομένη την  αρνητική εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Η Δ/ση Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Κορινθίας  ζήτησε με δύο έγγραφά της  29/12/08 & 16/1/09 από το Δήμο Κορινθίων τα έγγραφα και περισσότερα στοιχεία. Ο Δήμος Κορινθίων δεν απάντησε ποτέ.
Η Κίνηση Πολιτών  μέσω του ιστολογίου ανέδειξε και πάλι το θέμα   στις  4/1/09 με την ανάρτηση ''Κάποιοι έχουν Μπαρμπα στην Κορώνη;;;;;;;;;'' που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ
Στη συνέχεια οι Κ. Γιώτης και Χ.Κασίμης προσέφυγαν στην  Γεν. Δ/ση Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το αίτημά τους απορρίφθηκε με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν ''έννομο συμφέρον''
Τελευταία δημοσίευση  της Κίνησης Πολιτών για το θέμα έγινε στο 11ο φύλλο της εφημερίδας  Η Κίνηση  στη σελίδα με τίτλο ''Ο Εγκαλούμενος Εγκαλεί και ο Δήμαρχος σιωπά'' που  μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ
Σήμερα έρχεται η καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων  ΟΤΑ να επιβεβαιώσει  την Κίνηση Πολιτών που  για χρόνια τώρα αναφέρεται στην ''κακοδίαχείριση'' και τη ''μη χρηστή διοίκηση του δήμου''
Εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε  τους Κορίνθιους  και θέτουμε τα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομενων ΟΤΑ  Ν.Κορινθίας στην κρίση τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τώρα "κάποιους", που θα καταπιούν την γλώσσα τους! STOP Συνεχίστε παιδιά με πείσμα και αισιοδοξία STOP Είσαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή!
STOP ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΆΝΕΙΑ!

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε μη σας μηνύσουν και εσάς, παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Με την διεφθαρμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θα ασχοληθεί κανένας εισαγγελέας;