Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ένας νέος Μαυρογιαλούρος...


‘Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν το πέναλτυ’ για τον κ. Α. Πνευματικό κορυφώνεται.
Πανικός και αναζήτηση σανίδας σωτηρίας στα κάθε λογής ‘έργα’ και πελατειακές εξυπηρετήσεις.


Μετά τα τραπεζώματα, τις απανταχού ασφαλτοστρώσεις, το λάστιχο της Ποσειδωνίας, το ‘γυμναστήριο’ στα μπαζώματα, έρχεται και το μπήτς-βόλεϊ!


                                                   Προσεχώς γήπεδο μπήτς βόλεϊ
Τώρα, προς το τέλος του καλοκαιριού ο κ. Πνευματικός αποφάσισε να φτιάξει μπητς-βόλεϊ στα μπαζώματα το Αγίου Νικολάου!

Φορτηγά μεταφέρουν άμμο. Έτσι, χωρίς κανένα σχέδιο, κανέναν προγραμματισμό, χωρίς αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου, με τη γνωστή αδιαφανή μέθοδο των αυτεπιστασιών.

Μπητς-βόλεϊ λίγο πριν τον βοριά του χειμώνα!


Έχουμε γράψει ξανά ότι τα μπαζώματα καλώς καθαρίστηκαν και καλώς επιχειρείται η ανάπλαση της περιοχής. Πλην όμως, έχουμε επισημάνει ότι επειδή δεν υπάρχει νομιμοποιητική βάση για τα έργα αυτά, απαιτείται διαφάνεια, αυστηρός προγραμματισμός και περιορισμός στα αναγκαία.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει να κάνει ό,τι αντενδείκνυται. Σπαταλά δημόσιο χρήμα με αδιαφανή τρόπο με αποκλειστικό στόχο την αλίευση ψηφοφόρων.

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ο κ. Πνευματικός μοιράζει δουλειές δεξιά-αριστερά με ψηφοθηρική λογική, τραπεζώνει, ασφαλτοστρώνει, ‘χτίζει στην άμμο παλάτια’, υπόσχεται απασχόληση, νερό κοκ. σαν ένας νέος Μαυρογιαλούρος.

Αυτή η πολιτική πλήττει το δημόσιο συμφέρον. Αυτή η πολιτική είναι πολιτική του παρελθόντος, είναι η πολιτική που ευθύνεται για τα αδιέξοδα στα οποία περιήλθε ο τόπος μας.



(Το υπαίθριο γυμναστήριο  εξοπλίστηκε με όργανα γυμναστικής Τουρκικής προέλευσης που φέρουν οδηγίες για τη  τη  χρήση τους από τους αθλούμενους  στην αγγλική γλώσσα.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπου Αλέκος και μπετά, πολλά μπετά.
Ας τον ψηφίσουν όποιοι θέλουν η Κόρινθος τσιμέντο να γίνει.