Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις και εξορμήσεις της Κίνησης Πολιτών



'Αγιος  Βασίλειος-  Θέα από ψηλά
Το πανέμορφο ανακαινισμένο παλιό σχολείο του Αγίου Βασιλείου.



Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι συναντήσεις και εξορμήσεις στελεχών και υποψηφίων της Κίνησης Πολιτών σε περιοχές του νέου δήμου Κορινθίων.
Την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με υποψήφιους και φίλους της Κίνησης στον Άσσο. Στην σύσκεψη έγινε ενημέρωση από τον υποψήφιο δήμαρχο της Κίνησης Χαράλαμπο Κασίμη και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την εκλογική μάχη και την σύνταξη του προγράμματος.
Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στον Άγιο Βασίλειο από 10μελή ομάδα της Κίνησης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο. Μοιράστηκε η εφημερίδα της Κίνησης και έντυπο υλικό σε όλο το χωριό. Τα στελέχη της Κίνησης ενημέρωσαν τους κατοίκους για την Κίνηση και την συμμετοχή της παράταξης στις εκλογές. Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με συνάντηση και συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με κατοίκους του χωριού στην οποία συμμετείχαν και υποψήφιοι της Κίνησης από τον ευρύτερο δήμο Τενέας.
Οι συναντήσεις της Κίνησης συνεχίζονται. Σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται σύσκεψη στον δήμο Σαρωνικού με υποψήφιους και φίλους της Κίνησης.

Το Γραφείο Τύπου

9/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: