Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κ. Νικολάου : Δήλωση στήριξης στην Κίνηση Πολιτών

(Αλιεύσαμε τη φωτογραφία από τη Σφεντόνα του Λ.Γιαννιδάκη)

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Κασίμη.


Θεωρώ ότι ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν προσφέρεται για κομματικές καταγραφές και αντιπαραθέσεις . Ο Χαράλαμπος Κασίμης πλαισιωμένος από φερέγγυα πρόσωπα που αγωνίζονται καθημερινά για το όφελος του πολίτη του νέου Δήμου Κορινθίων, της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης είναι ο γνήσιος εκφραστής αυτής της θέσης.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στις προσεχείς εκλογές θα αναμετρηθεί με την ζωή του Δήμου και τα προβλήματα του και όχι με, κενές από περιεχόμενο, συνθηματολογίες οι οποίες δεν μπορούν να λύσουν κανένα πρόβλημα και δεν δίνουν καμία ελπίδα σε ότι ο Δήμος μας αναζητά.

Σε αυτές τις εκλογές συντάσσω τις δυνάμεις μου στο πλευρό του Χαράλαμπου Κασίμη και θα συνεργαστώ μαζί του για ένα Δήμο με ανθρώπινο χαρακτήρα. Για ένα δήμο Κορινθίων στον οποίο o Δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι απλοί πολίτες όπως εγώ, θα δίνουμε τα χέρια και μέρα με την μέρα θα αγωνιζόμαστε δίπλα-δίπλα για να κερδίσουμε τον χρόνο που χάθηκε τα περασμένα χρόνια.

Μέσα από τα πολλά Δημοτικά Συμβούλια που παρακολούθησα, αλλά και την όλη πορεία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ διαπίστωσα ότι σ’ αυτή την «Ωραία Παρέα» καμία φωνή που θέλει να εκφραστεί μέσα από Δημοτικά σχήματα, δεν στραγγαλίζεται και δεν χειραγωγείται .

Στις 7 Νοεμβρίου 2010 οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων θα κληθούν να αναδείξουν την πρώτη ενιαία Δημοτική Αρχή και με την επιλογή τους να προσδιορίσουν την προοπτική και το μέλλον του νέου Δήμου.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη . Η πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη και η ανάγκη συστράτευσης όλων των ενεργών και ικανών δυνάμεων ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης το μεγάλο ζητούμενο.

Έχω την πεποίθηση ότι αυτή την συστράτευση ένας μόνος αυτοδιοικητικός (αλλά και Πανεπιστημιακός) μπορεί να την εμπνεύσει: Ο σημερινός υποψήφιος Χαράλαμπος Κασίμης.

Στα τέσσερα χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης υπηρέτησε το αξίωμα και απέδειξε ότι είναι δημιουργικός, μεθοδικός, πρακτικός και αποτελεσματικός. ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ με έργο ουσίας, με στοχευμένες παρεμβάσεις στο κέντρο της Κορίνθου, στις γειτονιές, αλλά και στα τοπικά διαμερίσματα.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους,

Πιστεύω ότι ο Χαράλαμπος Κασίμης είναι ένας έμπειρος, έντιμος και μετριοπαθής αυτοδιοικητικός με πρόδηλο χάρισμα να ακούει, να συνθέτει, και να ενώνει. Εκτιμώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να διαχειριστεί την πορεία και το όραμα του νέου μεγάλου Δήμου της Κορίνθου.

Κοντά του θα βρίσκομαι κι εγώ και καλώ όλους τους φίλους μου να συστρατευτούν μαζί με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και όλοι μαζί να είμαστε αρωγοί στη κοινή προσπάθεια για ένα Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο δημιουργικής και ισόρροπης ανάπτυξης.


Κωνσταντίνος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δημότης Κορίνθου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Νικολάου ποτέ δεν είχε μέχρι σήμερα ενεργό συμμετοχή και παρουσία στα της Κίνησης Πολιτών. Απεναντίας ήταν φίλος του Δημάρχου και φανατικός υποστηρικτής του δηλ. πολέμιος της Κίνησης. Μόλις όμως ο Δήμαρχος αθέτησε την υπόσχεσή του και δεν τον συμπεριέλαβε στο συνδυασμό του(ελέω Δημητράκη) τότε ξαφνικά άλλαξε ρότα και προέκυψε όψιμος φανατικός Κινησίας!
Λάθος χειρισμός του όλου θέματος από την Κίνηση Πολιτών!

Ένας Taliban της πόλης

Ανώνυμος είπε...

Και τι έπρεπε δηλ. η Κίνηση, να ζητάει πιστοποιητικά;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα πως η Κίνηση έχει "πολέμιους" όσους δεν ήταν μαζί της ως τώρα. Ούτε μπορώ να φανταστώ την Κίνηση να απορρίπτει ή να αποκρύπτει τις δηλώσεις υποστήριξής της.