Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αλυσίδες στην Παραλία: Οι Τελευταίες Αναλαμπές του Απερχόμενου Δημάρχου






Το είδαμε κι αυτό:


στην αγωνία του να συγκεντρώσει ψήφους ο δήμαρχος έστειλε συνεργείο και αλυσόδεσε τη παραλία στη περιοχή Κεραμιδάκι.

Αυτό βέβαια, παραμονές των εκλογών, ο δήμαρχος της διαπλοκής, το έκανε για να εξυπηρετήσει «ημετέρους»

Που είναι το σκάνδαλο; διαβάστε στη συνέχεια:

1. η δημοτική οδός Λεχαίου (πάροδος Πατρών 136) πλέον καταλήγει σε ιδιωτική αυλή (να ο εξυπηρετούμενος, που λέγαμε) αφού εκεί τον οδηγούν οι αλυσίδες, όποιον επιχειρήσει πλέον να κατέβει προς την παραλία

2. ο εξυπηρετούμενος κατοχυρώνει ιδιωτικό αιγιαλό, αφενός διότι δυσχεραίνει τη πρόσβαση σε μας τους λοιπούς θνητούς, αφετέρου επειδή τον έχει ήδη από παλιά καταπατήσει επεκτείνοντας το οικόπεδό του μέχρι την παραλία, με την ανοχή του δήμαρχου (να η διαπλοκή)

3. Τα χρήματα των Κορίνθιων φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για να διαμορφώνονται δημοτικοί οδοί, που οδηγούν σε ιδιωτικές αυλές, οι οποίες με τη σειρά τους προέρχονται από καταπατημένο δημόσιο χώρο (να και το σκάνδαλο).

4. Για την χωρίς όριο ανθρώπινη βλακεία πολλοί έχουν μιλήσει και οι διαπλεκόμενοι της περίπτωσης μας δεν τους διαψεύδουν, αφού τα σιδερένια παλούκια και οι αλυσίδες, που μπήξανε 10 μ. από τη παραλία δεν θα αντέξουν μέχρι τα καλοκαιρινά μπάνια. Βλέπεις το αλάτι της θάλασσας και ο Βοριάς έχουν διαφορετική άποψη από την φτηνή λογική του δήμαρχου (αυτό δεν είναι σκάνδαλο είναι κοινό μυστικό).

Είναι γνωστό ότι οι άθλιοι πολίτες επιλέγουν αναλόγων προσόντων πονηρούς να τους εκπροσωπούν – πάνε πακέτο κατά το λαϊκότερο. Και είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι προς αποφυγήν, αφού διανύουν τον έσχατο ρόγχο της αγωνίας και δεν έχουν την ψυχραιμία ούτε να κρίνουν ούτε να σταθμίσουν.

Μακριά από μας, να καθαρίσει κάποτε αυτός ο τόπος.

Πασχάλης Σιακοβέλλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: