Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ήταν όλοι τους εκεί




Πραγματοποιήθηκαν χθες 20-02-2011 τα εγκαίνια του Κονδύλειου Νηπιαγωγείου και η εκδήλωση προς τιμή των δωρητών Αικατερίνης και Γεωργίου Κονδύλη. Ήταν μια ωραία εκδήλωση. Γιατί εκτός από τους επισήμους, συγκεντρώθηκαν πολλοί Παλιοκορθιώτες, τα ανίψια, οι συγγενείς, οι φίλοι και η γειτονιά του τιμώμενου ζεύγους, τα νήπια και των δύο νηπιαγωγείων με τις τρείς δασκάλες, τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες.


Ήμασταν και μείς εκεί , η Κίνηση, με τον Μπάμπη Κασίμη, την τοπική σύμβουλο Σαβούλα Κουστένη, την δημοτική σύμβουλο Σοφία Δασκαλοπούλου, την Ντίνα Ξύδη, την τοπική σύμβουλο Ράνια Σαζακλή, τη Χριστίνα Μιχαλοπούλου, τον Τάσο Χρυσίνη, τον Μάριο Ασημακόπουλο.

Η εκδήλωση ήταν χαρμόσυνη, μα τα λόγια του ίδιου του κυρ Γιώργη Κονδύλη, η ταινία του Βασίλη Ξύδη που εξιστορούσε την ζωή των ευεργετών, το τραγούδι του Παναγιώτη Λάλεζα και τα λόγια ευγνωμοσύνης που τους απηύθυνε την ζέσταναν τόσο ώστε να μετουσιωθεί σε σύναξη.

Επειδή το αυστηρό τελετουργικό δεν επέτρεψε να ακουστεί και ο δικός μας δημόσιος έπαινος προς τους τιμώμενους, τον δημοσιεύουμε εδώ και θα φροντίσουμε να μη μείνει ανεπίδοτος.

 
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΕΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ


20-02-2011



Σεβάσμιοι Αικατερίνη και Γεώργιε Κονδύλη

Δεχτείτε τις ευχαριστίες και από την Κίνηση Πολιτών του Δήμου Κορινθίων για την ευεργεσία προς την κοινότητα της Αρχαίας Κορίνθου.

Η πράξη σας υψώνεται σε παράδειγμα-σύμβολο της Άλλης Ελλάδας, που είναι σπάνια και ακριβοθώρητη. Λανθάνει σε εποχές ευμάρειας. Αναδύεται, όμως, σε χαλεπούς καιρούς, σακάτικους, σαν τούτους που περνάει τώρα η πατρίδα μας. Και στέκεται η Άλλη Ελλάδα στον αντίποδα της Επίσημης Ελλάδας που αυτές τις ώρες που η κοινωνία χειμάζεται κλείνει σχολειά!

Την Άλλη Ελλάδα, την ευγενή και υπέροχη ενσαρκώνετε εσείς, με το σκαμμένο σας πρόσωπο, τα βάσανα που φέρνει η προχωρημένη ηλικία αλλά και τη θέρμη της νεανικής καρδιάς σας. Αυτή η θέρμη ενέπνευσε το όνειρο και σας εμφύσησε τη δύναμη να κτίσετε σχολειό και να το δωρίσετε στο γενέθλιο τόπο. Αυτή η θέρμη της καρδιάς σας ζεσταίνει κι όλους εμάς.

Γι αυτό, ευγνώμονες σας ευχόμαστε εγκάρδια υγεία και μακροημέρευση!


Σοφία Δασκαλοπούλου

Δημοτική Σύμβουλος της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων



Δεν υπάρχουν σχόλια: