Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αλέκος Πνευματικός : με τη γνωστή τακτική


Με αφορμή την ενυπόγραφη παρέμβαση των δημοτικών συμβούλων της Κίνησης Πολιτών για την αποκαλυπτική, σχετική με την ΜΗ πρόοδο των μεγάλων εκκρεμοτήτων στον δήμο Κορινθίων, ‘διαμάχη’ κ. Πνευματικού και κ. Μπεγλίτη, ο κ. Πνευματικός, κατά την γνωστή του τακτική, πετάει την μπάλα στην εξέδρα, δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα και καταφεύγει σε εξυπνακισμούς.

Νιώθοντας την πίεση ενός ραγδαία μεταβαλλόμενου πολιτικού περιβάλλοντος που τον αφήνει ορφανό, ανακαλύπτει, με περισσή υποκρισία σήμερα, την Κίνηση «που ερευνούσε, διάβαζε, συσκεπτότανε, αποφάσιζε», αλλά που ο ίδιος βέβαια πάντα χλεύαζε, συκοφαντούσε και διέβαλε.


Για την ταμπακιέρα λοιπόν!

Η ΄διαμάχη’ των κκ. Πνευματικού-Μπεγλίτη ‘τώρα που σφίξανε τα γάλατα’ αποκάλυψε την γύμνια της πελατειακής πολιτικής του ‘κατόπιν ενεργειών μου’ και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών.

Το καίριας σημασίας ζήτημα είναι η ομολογία ότι δεν υπήρξε ουσιαστική πρόοδος στα θέματα της νομιμοποίησης των μπαζωμάτων, παραχώρησης του στρατοπέδου, παραχώρησης της Λέσχης Αξιωματικών, κατασκευής του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου, Διοικητηρίου κ.ο.κ., ενώ το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορινθίων υπό την προεδρία του κατετάγη στα μη λειτουργήσαντα και αφαιρέθηκε η διοίκησή του λιμανιού μας από το Δήμο μας, σε αντίθεση με τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Ναυπλίου, Αιγίου, Κατάκολου, Χανίων, Μυκόνου κλπ. που παραμένουν στους Δήμους τους.


Επομένως, εν γνώσει τους παραπλανούσαν τον Κορινθιακό λαό όταν σε κοινές συνεντεύξεις τους τον διαβεβαίωναν για τα επιτεύγματά τους.

Τελικά, «ο βασιλιάς είναι, και πάλι, γυμνός».

Υστερόγραφον

Η σχετική δήλωση- απάντηση του Α.Πνευματικού στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση της Κίνησης Πολιτών βρίσκεται εδώ


Κίνηση Πολιτών δήμου Κορινθίων

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: