Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο





H Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων εκφράζει την ικανοποίησή της για  την ανάληψη της Διοίκησης του λιμένος Κορίνθου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο , όπως ζητούσε η Κίνηση Πολιτών σε όλα τα προγράμματά της για την ανάπτυξη του Δήμου μας .
Αν και η θετικότατη αυτή εξέλιξη έρχεται με εξαετή καθυστέρηση, λόγω ολιγωριών της παρούσης δημοτικής πλειοψηφίας (σχετική μας ανάρτηση εδώ), αποτελεί ουσιαστική προϋπόθεση για την πλήρη ενσωμάτωση των χρήσεων του λιμένος στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.
Η Κίνηση Πολιτών είναι έτοιμη να συμβάλει με τις προτάσεις της (παράθεση των  συνδέσμων πιο κάτω) στην αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης στην κατεύθυνση της δημιουργίας θέσεων εργασίας μέσω της ανάπτυξης δραστηριοτήτων που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, προστατεύοντας το περιβάλλον. 

Οι προτάσεις μας για το λιμάνι όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο 10ο φύλλο της εφημερίδας μας το Μάιο του 2009 εδώ κι εδώ

Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος σε τηλεοπτικές δηλώσεις του είπε ότι η Κίνηση Πολιτών είχε προτείνει την δια της βίας κατάληψη του Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου από τον Δήμο. πρόκειται για ξεκάθαρη συκοφαντία εκτός εάν θεωρεί ως βία την δικαστική προσφυγή. Αδιόρθωτος.