Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Και όμως, ο Δεματοποιητής έφτασε !


Ο Δεματοποιητής έφτασε!


Πράσινος, καλοβαμμένος και αστραφτερός, ως προσήκει στην πόλη μας.

Οι προσπάθειες τόσων μηνών καρποφόρησαν για να λυθεί επί τέλους το χρόνιο πρόβλημα μας με τα σκουπίδια.
'Εφτασε χτες αργά τη νύχτα με κονβόι μακρών οχημάτων και αυτή τη στιγμή συναρμολογείται από τους υπεύθυνους της εταιρείας EcoSir.

Σε αναμονή της λειτουργίας του, που προγραμματίζεται να αρχίσει σε τρεις περίπου μέρες, η εταιρεία Ecosir έστειλε το ακόλουθο βίντεο που θα προβάλλεται νυχθημερόν σε γιγαντο-οθόνη που στήνεται πίσω από το άγαλμα του Πηγάσου.

Το βίντεο οφείλουν να εμπεδώσουν όλοι οι Κορίνθιοι, αξιολογώντας τους χρησιμότερους και προσφορότερους τρόπους διαχείρισης απορριμμάτων για την πόλη μας που προσφέρει η εταιρεία ώστε να καταθέσουν αίτηση στην Υπηρεσία Καθαριότητας Τέρμα Αδειμάντου , που θα παραλαμβάνει αυτοπροσώπως ο Αντιδήμαρχος Ι. Δικαίος.

Σε μια κίνηση αβροφροσύνης προς την Κίνηση Πολιτών, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στην εφαρμογή της ανακύκλωσης, ο Δήμος Κορινθίων παραχωρεί την αποκλειστικότητα της είδησης και του βίντεο.

Δείτε το βίντεο πλειστάκις.

Θέλουμε πολίτες γνώστες, πολίτες δραστήριους και ενημερωμένους:










Κατά πληροφορίες τα εγκαίνια της λειτουργίας του δεματοποιητή θα τελεσθούν με κάθε λαμπρότητα και με συνεργασία των δήμων Κορινθίων & Λουτρακίου-Περαχώρας την Κυριακή του Θωμά 25 Απριλίου στις 11 π.μ με επίτιμο προσκεκλημένο τον 'Ελληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος , μέλη του υπουργικού Συμβουλίου, βουλευτές του Νομού Κορινθίας και όλους τους θεσμικούς παράγοντες.

Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων ζητά επισήμως συγνώμη για την ανυπομονησία που επέδειξε ως προς την άφιξη του δεματοποιητή και αναγνωρίζει πως ένας από τους λόγους σύστασής της ακυρώνεται - πάντα προς όφελος της πόλης της Κορίνθου.

Θεωρώντας επίσης πως η δημοτική αρχή προσεγγίζει με επιτυχία τον διακαή πόθο της Κίνησης Πολιτών για εγκατάσταση υπογείου χώρου στάθμευσης στα Περιβολάκια, μόλις δημοπρατηθεί το έργο, θα ανακοινώσει την διάλυσή της στα εξ' ών συνετέθη διότι δεν θα υφίσταται πλέον λόγος ύπαρξης της.

Η Κίνηση Πολιτών αναγνωρίζει επίσης ότι ο Α. Πνευματικός είναι ένας επιτυχημένος τοπικός άρχοντας και ότι θα είναι και πάλι δήμαρχος όλων των Κορινθίων μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010.
Η Κίνηση Πολιτών δεσμεύεται να τον στηρίξει .
Η Κίνηση Πολιτών στηρίζει από τώρα Α. Πνευματικό διότι έχει πολιτικό ένστικτο.
Τέλος!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι ότι καλύτερο ως χιούμορ.