Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Περιμένουμε απαντήσεις



Στις 30 Ιουνίου θέσαμε ερωτήματα προς τον κ. Πνευματικό  και την κ. Μαλατέστα δείτε εδώ και ζητήσαμε απαντήσεις με στοιχεία. Σαν απάντηση πήραμε χαρακτηρισμούς και απειλές από τον κ. Ντιγκιρλάκη. Δεν πήραμε απάντηση από  ούτε από τον κ. Πνευματικό ούτε από την κ. Μαλατέστα. Δώσαμε μερικά από τα στοιχεία που διαθέτουμε δείτε εδώ στις 2 Ιουλίου και πήραμε συγκεχυμένες απαντήσεις δείτε εδώ χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.
Χτες καταθέσαμε αίτηση προς το Δήμο Κορινθίων και την Οικονομική του Υπηρεσία  με αρ. Πρωτοκόλλου 18150/6-07-2010  και ζητάμε  α) φωτοαντίγραφα των τιμολογίων για τις εργασίες  απεντομώσεων-μυοκτονιών που ανατέθηκαν από 2007-2010 στον εταίρο του κ. Ντιγκιρλάκη β) τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο δήμος Κορινθίων με τον εταίρο του κ. Ντιγκιρλάκη γ) την άδεια που διαθέτει ο εταίρος του κ. Ντιγκιρλάκη  για να εκτελεί τις  ανατεθείσες εργασίες.
Περιμένουμε απαντήσεις με αποδεικτικά στοιχεία μέσα στα χρονικά όρια που ορίζει ο νόμος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι πήγε περίπατο η νομιμότητα: εντός του Ιουνίου έπρεπε να κάνει δημόσιο απολογισμό Ο Δήμαρχος Κορινθίων.
Μήπως περιμένει να πιάσουν οι ζέστες και να φύγουν με άδειες οι δημότες;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σταυρέλης έδωσε μια συνέντευξη στον κ. Θ. Τσαρμπό στην οποία δεν είπε τίποτα για την ταμπακέρα, δηλαδή ποια ημερομηνία κατέθεσε την έγγραφη δήλωση παραίτησής του και γιατί δεν δίνει ο Δήμαρχος και η κ. Μαλατέστα τα στοιχεία που ζήτησε η Κίνηση Πολιτών για τις αναθέσεις απεντομώσεων.
Αιδήμων σιωπή;

Ανώνυμος είπε...

Είναι εντυπωσιακό πως ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν τυγχάνει παρά ελάχιστης προβολής από τα περισσότερα μμε και ιστολόγια. Αντιθέτως για τα πολιτικά κουτσομπολιά υπάρχει αρκετός χώρος...