Η Κινηση Πολιτων στο διαδικτυο


Το διαδικτυακό κανάλι της Κίνησης Πολιτών στο YouTube H Κίνηση Πολιτών στο Facebook Η Κίνηση Πολιτών στο Twitter

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

...και το βραβείο δημάρχου : στον Παύλο Καράγιωργα και στο Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας" !!!

Το Κορινθιακό θέατρο " Βασίλης Ρώτας" και ο πρόεδρος του Παύλος Καράγιωργας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία !
Με παρασκηνιακές νυκτερινές συνοπτικές διαδικασίες και απόφαση δημάρχου , ερήμην  του  προέδρου και του Δ.Σ.του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος και παρουσία του άφωνου " Θεατρικού Εργαστηρίου" του Δήμου Κορινθίων που ανήκει στο ΚΕ.Π.Α.Π ,εγκαταστάθηκαν εν μία νυκτί στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου (απέναντι από την είσοδο της κυρίας αίθουσας) που χρησιμοποιείται για αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων του Δήμου, του ΚΕ.Π.Α.Π και του θεατρικού εργαστηρίου του.
Στο μοναδικό αυτό ασφαλή χώρο αποθηκεύονταν οι ακριβοπληρωμένες αποκριάτικες στολές, σκηνικά του " Θεατρικού Εργαστηρίου" του Δήμου Κορινθίων καθώς και ποικίλο υλικό του ΚΕ.Π.Α.Π.
Επί πλέον , ο χώρος αυτός αποτελεί μεγάλη βοήθεια για σημαντικές εκδηλώσεις που γίνονται στο Δημοτικό Θέατρο.
Χωρίς ενημέρωση του προέδρου και του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού , " άγνωστοι " ,  μετέφεραν όλα αυτά τα περιουσιακά του στοιχεία στο μοναδικό ελεύθερο χώρο κάτω από τη σκηνή του θεάτρου.
Σημαντική λεπτομέρεια: ο χώρος αυτός δεν χρησιμοποιείται για αποθήκευση γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα διαρροής νερού και μεγάλης υγρασίας.
Τους υπόλοιπους χώρους του υπογείου -πλην ενός που διατηρεί προς το παρόν το " Θεατρικό Εργαστήρι " - κατέχει επίσης ο κ. Καράγιωργας  με το " Βασίλης Ρώτας".
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καράγιωργας θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση της θεατρικής του ομάδας στον σημαντικό αυτό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου με ανάλογη διαρρύθμιση ...τη βοηθεία γυψοσανίδων και τηλεφωνικών γραμμών.
 
Παραμένει όμως το ερώτημα: Προς τι αυτό το ειδικής μεταχείρισης βραβείο σε ιδιώτη(;)  που εκτοπίζει και απαξιώνει το νονικό.πρόσωπο του ΚΕ.Π.Α.Π. και τα τμήματα  του ίδιου του Δήμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: